Follow Us: rss twitter vk facebook

Безкоштовні оголошення Чернівців

Дошка оголошень Буковини

Вигідно купити-продати квартири в Івано-Франківську

Оголошення Чернівці » 2013 » Червень » 24 » Все для реставраціїї і відновлення поверхні на виробах з дерева

Все для реставраціїї і відновлення поверхні на виробах з дерева

Ми пропонуємо матеріали для реставрації та усунення дефектів на виробах з дерева, шпону, ДСП, МДФ, ПВХ, кераміки, професійні системи для реставрації виробів зі шкіри та шкірозамінника від світових лідерів у виробництві реставраційних та лакофарбових матеріалів. Якість і асортимент нашої продукції - це результат багаторічної роботи технологів. За допомогою наших матеріалів можна вирішити та усунути такі пошкодження як: подряпини, сколи, вм'ятини, тріщини, випалі сучки, потертості, відбиті кути та інші пошкодження.
Продукція для реставрації, відновлення ушкоджень, це

- Захисні лаки, аерозолі
- Наповнювачі (воски тверді, м'які, крейда, двокомпонентні шпаклівки)
- Ретушуючі засоби (фломастери, маркери, акрилові і для тонування, фарби ретушуючі)
- Інструмент (паяльники, шпателя, кисті ін.)
- Матеріали для декорування і старіння
- Засоби для чищення та догляду
Асортимент представлений понад 100 найменувань і більше 5000 кольорів і відтінків.

Ми не тільки впроваджуємо нові продукти, а й проводимо семінари і практичні заняття та пов'язані з ними ноу-хау. Так само на сайті, ми надаємо численні поради щодо використання продуктів для кращих результатів. В даний час ми обслуговуємо виробників меблів, вікон і дверей, виробників паркету і ламінату, ми також працюємо з галуззю торгівлі меблями, столярної, автомобільною промисловістю, сферою послуг, реставратори та експедитори.

Володіючи унікальним досвідом і впроваджуючи нові рішення для різних завдань, ми звертаємося як до фахівців, так і приватних клієнтів. Наше завдання зберегти баланс між традицією і сучасністю, інноваційними технологіями, орієнтованими на клієнта. тел. +38 098 133 30 23; +38 044 200 23 14


View: 883 / Added by: portal / Date: 03.05.2024
Comments 0