Follow Us: rss twitter vk facebook

Безкоштовні оголошення Чернівців

Дошка оголошень Буковини

Вигідно купити-продати квартири в Івано-Франківську

Оголошення Чернівці » 2013 » Березень » 19

Доїльний апарат для приватного господарства у Чернівцях

Доїльні Апарати для особистого приватного господарства,міні-ферми. Одночасне доїння 1-2 корів, продуктивністю 1-5, 10-20 корів. Гарантія 1 рік. Вакуумні насоси мембраного , роторного типу сухі та масляні. Потужність двигуна (0,360кВт; 0,55 кВт; 0,75кВт) Живлення 220 вольт. Мінімальне споживання електроенергії та простота обслуговування. Використання апарату полегшить важку працю , підвищить якість молока

Перегляди: 1665 / Дата: 19.03.2013
Comments 0

фотодрук на кружках та матерії Чернівці

Пропозиція для піклуючих батьків!
Яскраві кольорові кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки з фотографією- недорогий і практичний подарунок для Вас і Ваших дітей!
Фотокружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки- це сувенір, який надовго запамятається, не загубиться і не покриється пилюкою на полиці!
Ми можемо самі сфотографувати Вашу дитину і вставити фото в шаблон, який Вам сподобається, також можемо вставити фото, яке є любимим Вашої дитини!
Купляючи кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки, Ви можете бути впевнені, що такої самої немає більше в світі! Коли Ви подаруєте кружку, пазли, футболку, магніт, тарілку подушку своїй дитині або бабусі, дідусю з фотографією внука або внучки, можете бути впевнені – другу таку не подарує більше ніхто!
Спеціальне покриття кружок, пазлів, футболок, магнітів, тарілок подушок позволяє отримати якісні яскраві і соковиті кольори! Зображення стійке до УФ променям і стиранню,- не вицвітає у довговічному користуванні. Це НЕ прсто сувенірні кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки, подушки, із кружок можна пити, як горячі так і холодні напої, з тарілок їсти, їх можна мити і класти в мікрохвильову пічку, а футболки, подушки можна прати

... Читати далі »
Перегляди: 1345 / Дата: 19.03.2013
Comments 0

Продається обладнання та форми для виробництва пінобетонних блоків Сторожинець

Продається обладнання та форми для виробництва пінобетонних блоків. Продуктивність установки до 20 кубів в зміну. Змішувач на 1 куб, 2 люка загрузки 22000грн, транспортер для подачі піску 4000грн, вібросито. Форми 20х30х60 см 15грн шт.
Перегляди: 576 / Дата: 19.03.2013
Comments 0

Пропоную перевезення пасажирів та багажу з Чернівецької області у любу точку Московської області

Пропоную перевезення пасажирів та багажу з Чернівецької області у любу точку Московської області. Попутньо візму груз по всій Росії. Бус MERCEDES Sprinter, 8 сидячих місць, спальнік та багажне відділення. Проїзд з місця проживання до місця роботи. Виїзд через кожні три дня
Перегляди: 641 / Дата: 19.03.2013
Comments 0