Follow Us: rss twitter vk facebook

Безкоштовні оголошення Чернівців

Дошка оголошень Буковини

Вигідно купити-продати квартири в Івано-Франківську

Оголошення Чернівці » 2013 » Березень » 19 » фотодрук на кружках та матерії Чернівці

фотодрук на кружках та матерії Чернівці

Пропозиція для піклуючих батьків!
Яскраві кольорові кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки з фотографією- недорогий і практичний подарунок для Вас і Ваших дітей!
Фотокружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки- це сувенір, який надовго запамятається, не загубиться і не покриється пилюкою на полиці!
Ми можемо самі сфотографувати Вашу дитину і вставити фото в шаблон, який Вам сподобається, також можемо вставити фото, яке є любимим Вашої дитини!
Купляючи кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки подушки, Ви можете бути впевнені, що такої самої немає більше в світі! Коли Ви подаруєте кружку, пазли, футболку, магніт, тарілку подушку своїй дитині або бабусі, дідусю з фотографією внука або внучки, можете бути впевнені – другу таку не подарує більше ніхто!
Спеціальне покриття кружок, пазлів, футболок, магнітів, тарілок подушок позволяє отримати якісні яскраві і соковиті кольори! Зображення стійке до УФ променям і стиранню,- не вицвітає у довговічному користуванні. Це НЕ прсто сувенірні кружки, пазли, футболки, магніти, тарілки, подушки, із кружок можна пити, як горячі так і холодні напої, з тарілок їсти, їх можна мити і класти в мікрохвильову пічку, а футболки, подушки можна прати

View: 1343 / Added by: portal / Date: 27.04.2024
Comments 0